Entréavgift

En kommentar

40 kronor - ja så mycket kostar det för oss besökare i entréavgift till Släktforskningsdagarna i Malmö, nu har man på hemsidan äntligen gjort det synligt.

Rätt eller fel med entréavgift, tja säg det....
Även om det är en del kostnader för att arrangera ett sådant här kalas så tycker jag nog att det inte skall kosta något att gå in. Men säg det arrangemang som är gratis, de är lätträknade, så trots allt kanske det är rätt.......

Jag har enbart varit på Släktforskningsdagarna i Göteborg och Halmstad och där var det ingen entréavgift, jag vet att det kostade några kronor när det var i Stockholm, men hur har det varit på andra ställen tidigare har jag inte en aning om.
Klarade sig Göteborg och Halmstad utan att besökare betalade så ser man ju att det går ändå, men där kanske kommunerna och andra sponsorer gjorde det möjligt.

 
1 Laila Christiansen:

skriven

Jeg vil bare fortelle at vårt lille arrangement i Oslo koster 30-40000 norske kroner - så det kan være at den eneste måten vi kan gjøre en Slektsforkserdag- arrangement etter hvert, er å ta litt inngangspenger. Da blir kanskje også kvaliteten på arrangementet bedre?

Det er mange som bruker av sin fritid for at mange skal kunne nyte gratis av frivilliges arbeide, og en liten entre-avgift er da helt ok synes jeg?

jaja - mine 2 cents ;)